FC de Dribbelclub Omnibus

Prijs € 13,50

Uitverkocht

Matt Christopher

Hardback | Juni 2011 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Ben jij helemaal gek op voetbal? Dan is dit superdikke leesboek over de belevenissen van FC De Dribbelclub echt iets voor jou! Tom en Kevin schrijven zich samen met hun vrienden in voor een voetbalcompetitie. Algauw zijn ze helemaal gek op voetbal! Tijdens de competitie komen de teammaatjes voor allerlei uitdagingen te staan: verdediger Ellen heeft problemen met haar inworp, aanvaller Nathan wil net zoals zijn broer zo veel mogelijk doelpunten maken, doelman Jelle gaat op vakantie en Michael moet zijn plaats in het veld innemen, Ellens broer Nick is jaloers op het succes van zijn zus en verdediger Dennis verliest zijn zelfvertrouwen nadat hij iemand onopzettelijk heeft geblesseerd… Superspannend leesplezier voor jonge voetbalfans!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Matt Christopher
Uitgever
Deltas Centrale uitgeverij
ISBN
9789044731750
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
332

Beschrijving

Ben jij helemaal gek op voetbal? Dan is dit superdikke leesboek over de belevenissen van FC De Dribbelclub echt iets voor jou!
Tom en Kevin schrijven zich samen met hun vrienden in voor een voetbalcompetitie. Algauw zijn ze helemaal gek op voetbal! Tijdens de competitie komen de teammaatjes voor allerlei uitdagingen te staan: verdediger Ellen heeft problemen met haar inworp, aanvaller Nathan wil net zoals zijn broer zo veel mogelijk doelpunten maken, doelman Jelle gaat op vakantie en Michael moet zijn plaats in het veld innemen, Ellens broer Nick is jaloers op het succes van zijn zus en verdediger Dennis verliest zijn zelfvertrouwen nadat hij iemand onopzettelijk heeft geblesseerd…

Superspannend leesplezier voor jonge voetbalfans!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Matt Christopher
Uitgever
Deltas Centrale uitgeverij
ISBN
9789044731750
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
332

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken