Halfweg

overnachten, tafelen en genieten in Frankrijk op weg naar of op de terugweg van het Zuiden

€ 23,85
Prijs € 12,50

Uitverkocht

Liesbeth Baeten

Paperback | Juli 2010 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Dit is een toeristische gids bestemd voor autoreizigers die in Frankrijk, halfweg op weg naar (of op de terugweg van) Zuid-Frankrijk, Spanje of Italië, stranden op de files of de vermoeidheid van té veel kilometers en graag ergens gezellig willen overnachten en/of eten. Dan kies je beter niet voor een van die onpersoonlijke en ongezellige zelfbedieningen of motels die langs de drukke autosnelweg te vinden zijn; Dit boek gidst je naar hotels, campings, chambres d’hôtes, restaurants, brasserieën en picknickplaatsen waar je – op korte afstand van de klassieke autoroutes! – kan genieten van een leuke doortocht. Dit boek bevat ook tips van VAB over hoe je de files kan vermijden, welke routes je best neemt, hoe je het snelst voorbij de péages geraakt of hoe je de kinderen het leukst bezighoudt in de auto.  

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Liesbeth Baeten
Uitgever
Borgerhoff & Lamberigts
ISBN
9789089311122
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
222

Beschrijving

Dit is een toeristische gids bestemd voor autoreizigers die in Frankrijk, halfweg op weg naar (of op de terugweg van) Zuid-Frankrijk, Spanje of Italië, stranden op de files of de vermoeidheid van té veel kilometers en graag ergens gezellig willen overnachten en/of eten.

Dan kies je beter niet voor een van die onpersoonlijke en ongezellige zelfbedieningen of motels die langs de drukke autosnelweg te vinden zijn;
Dit boek gidst je naar hotels, campings, chambres d’hôtes, restaurants, brasserieën en picknickplaatsen waar je – op korte afstand van de klassieke autoroutes! – kan genieten van een leuke doortocht.
Dit boek bevat ook tips van VAB over hoe je de files kan vermijden, welke routes je best neemt, hoe je het snelst voorbij de péages geraakt of hoe je de kinderen het leukst bezighoudt in de auto.
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Liesbeth Baeten
Uitgever
Borgerhoff & Lamberigts
ISBN
9789089311122
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
222

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken