Smullen & genieten in Frankrijk

€ 19,95
Prijs € 7,50

Uitverkocht

Tonny Eyk

Paperback | Mei 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Smullen en Genieten in Frankrijk' is het ideale boek voor fijnproevers en toeristen die Frankrijk bezoeken. Het voert je naar betaalbare hotels en leuke restaurants, markten in de Provence, tochten in de Alpen en Pyreneeën en vooral naar nieuwe adressen in alle delen van Frankrijk. Het is het perfecte reisboek om in de auto op schoot te hebben, maar het kan ook nog vele jaren op de boekenplank, want het bezit als extra meer dan zeventig traditionele recepten van Franse gerechten. Sinds enige jaren is componist-pianist en orkestleider, maar bovenal Frankrijkkenner Tonny Eyk, de ideale gids voor alle vakantievierders richting zuiden. Door zijn vele bezoeken aan de Tour de France en de reizen naar zijn huis in het zuiden van Frankrijk verzamelde hij destijds voor vrienden en kennissen honderden tips met leuke restaurants, stops en aangename familie-hotels. Hij schreef de adressen op papiertjes en zelfs bierviltjes, maar de aanvragen werden zo groot dat hij besloot het boek Richting Zuiden te publiceren.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tonny Eyk
Uitgever
Read Shop Kampen BV
ISBN
9789077338049
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
180

Beschrijving

'Smullen en Genieten in Frankrijk' is het ideale boek voor fijnproevers en toeristen die Frankrijk bezoeken. Het voert je naar betaalbare hotels en leuke restaurants, markten in de Provence, tochten in de Alpen en Pyreneeën en vooral naar nieuwe adressen in alle delen van Frankrijk. Het is het perfecte reisboek om in de auto op schoot te hebben, maar het kan ook nog vele jaren op de boekenplank, want het bezit als extra meer dan zeventig traditionele recepten van Franse gerechten.

Sinds enige jaren is componist-pianist en orkestleider, maar bovenal Frankrijkkenner Tonny Eyk, de ideale gids voor alle vakantievierders richting zuiden. Door zijn vele bezoeken aan de Tour de France en de reizen naar zijn huis in het zuiden van Frankrijk verzamelde hij destijds voor vrienden en kennissen honderden tips met leuke restaurants, stops en aangename familie-hotels. Hij schreef de adressen op papiertjes en zelfs bierviltjes, maar de aanvragen werden zo groot dat hij besloot het boek Richting Zuiden te publiceren.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tonny Eyk
Uitgever
Read Shop Kampen BV
ISBN
9789077338049
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
180

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken