Het Grote Pastakookboek

met meer dan 500 inspirerende Italiaanse recepten

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Hardback | September 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Pasta wordt veelal gezien als het ultieme symbool van de Italiaanse keuken; inmiddels zijn ook Nederlanders er verzot op. Er  is ook zo veel mogelijk met pasta! Elke Italiaanse regio kent zijn eigen specifieke pastasauzen, waardoor er op reis door Italië een heel scala aan overheerlijke pastarecepten te ontdekken valt. Elke soort saus vraagt bovendien om een aparte pastavorm: bucatini, linguine, fettuccini, penne, occhi di lupo, farfalle. In Het Grote Pastakookboek vind je meer dan 500 pastarecepten en traditionele Italiaanse streekgerechten, aangevuld met recepten voor moderne gerechten die snel op tafel staan. Dus niet alleen klassiekers als spaghetti alla carbonara en bucatini all'amatriciana, maar ook verrassende variaties als bucatini al pesto di mandorle e fiori di zucca (bucatini met pesto van amandelen en courgettebloemen) en spaghetti alla vodka (spaghetti met room, spek en wodka). Buon appetito! 

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Becht's Uitgevers-Maatschappij, H.J.W.
ISBN
9789023013006
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
447

Beschrijving

Pasta wordt veelal gezien als het ultieme symbool van de Italiaanse keuken; inmiddels zijn ook Nederlanders er verzot op. Er  is ook zo veel mogelijk met pasta!

Elke Italiaanse regio kent zijn eigen specifieke pastasauzen, waardoor er op reis door Italië een heel scala aan overheerlijke pastarecepten te ontdekken valt. Elke soort saus vraagt bovendien om een aparte pastavorm: bucatini, linguine, fettuccini, penne, occhi di lupo, farfalle.

In Het Grote Pastakookboek vind je meer dan 500 pastarecepten en traditionele Italiaanse streekgerechten, aangevuld met recepten voor moderne gerechten die snel op tafel staan. Dus niet alleen klassiekers als spaghetti alla carbonara en bucatini all'amatriciana, maar ook verrassende variaties als bucatini al pesto di mandorle e fiori di zucca (bucatini met pesto van amandelen en courgettebloemen) en spaghetti alla vodka (spaghetti met room, spek en wodka).

Buon appetito! 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Becht's Uitgevers-Maatschappij, H.J.W.
ISBN
9789023013006
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
447

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken