Niek de Groot kladt er op los

Prijs € 17,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Ook beschikbaar als:

Lincoln Peirce

Hardback | April 2014 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

In deel 4 van de serie Niek de Groot van de schrijver Lincoln Peirce gebeurt er eindelijk iets cools op school: Niek richt zijn eigen tekenclub op. Nu kan de wereld ontdekken hoe geniaal hij is. Maar dan lijkt de klad erin te komen. Leraren zeuren dat er meiden in Nieks club moeten. Maar waar vind je die? En hoe zorg je dat ze niet denken dat je ze LEUK vindt? Misverstand stapelt zich op misverstand... De grote tekenwedstrijd dient zich aan en Niek wil WINNEN. Is zijn club goed genoeg om het op te nemen tegen tekenclubs op andere scholen? Viert Niek zijn GROOTSTE ZEGE OOIT? Niek de Groot kladt er op los is een must voor de fans van de serie Het leven van een Loser door Jeff Kinney. Lincoln Peirce is schrijver en striptekenaar. Niek de Groot verscheen als strip in Amerika in meer dan tweehonderd dagbladen. Peirce was een grote inspiratiebron voor Jeff Kinney.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lincoln Peirce
Uitgever
De Fontein
ISBN
9789026136092
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

In deel 4 van de serie Niek de Groot van de schrijver Lincoln Peirce gebeurt er eindelijk iets cools op school: Niek richt zijn eigen tekenclub op. Nu kan de wereld ontdekken hoe geniaal hij is. Maar dan lijkt de klad erin te komen. Leraren zeuren dat er meiden in Nieks club moeten. Maar waar vind je die? En hoe zorg je dat ze niet denken dat je ze LEUK vindt? Misverstand stapelt zich op misverstand... De grote tekenwedstrijd dient zich aan en Niek wil WINNEN. Is zijn club goed genoeg om het op te nemen tegen tekenclubs op andere scholen? Viert Niek zijn GROOTSTE ZEGE OOIT? Niek de Groot kladt er op los is een must voor de fans van de serie Het leven van een Loser door Jeff Kinney.

Lincoln Peirce is schrijver en striptekenaar. Niek de Groot verscheen als strip in Amerika in meer dan tweehonderd dagbladen. Peirce was een grote inspiratiebron voor Jeff Kinney.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lincoln Peirce
Uitgever
De Fontein
ISBN
9789026136092
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken