Op weg

de voorbereiding op de Taaltoets van het inburgeringsexamen

Prijs € 30,70

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Jenny van der Toorn-Schutte

Paperback | Februari 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Op wegVoorbereiding op de taaltoets van het inburgeringsexamen tekstboek en 2 cd’sOp weg is een methode die mensen voorbereidt op de Toets Gesproken Nederlands die verplicht is voor het krijgen van een voorlopige verblijfsvergunning. In twintig korte lessen worden alle onderdelen van het taalexamen getraind:- basiswoordenschat- luisteren en nazeggen- vragen- tegenstellingenDe woorden worden met illustraties verduidelijkt en zijn voorzien van geluid op cd. De methode bevat daarnaast een proefexamen, extra nazegoefeningen en een lijst van tegenstellingen en woordparen.Op weg is toegankelijk voor zowel laag- als hoogopgeleiden en is dankzij het geluid en de vele illustraties een grote hulp voor analfabeten. Het eindniveau van Op weg is: A1 min.De lessen kunnen door de inburgeraar zelfstandig worden doorlopen. Ondersteuning door bijvoorbeeld de Nederlandse partner of een docent is aan te bevelen. Er staan verschillende vertalingen op internet: www.opwegnaarnederland.nl.D raining voor de Toets Gesproken Nederlands!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jenny van der Toorn-Schutte
Uitgever
Uitgeverij Boom
ISBN
9789085064305
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2007
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
111

Beschrijving

Op weg
Voorbereiding op de taaltoets van het inburgeringsexamen tekstboek en 2 cd’s
Op weg is een methode die mensen voorbereidt op de Toets Gesproken Nederlands die verplicht is voor het krijgen van een voorlopige verblijfsvergunning. In twintig korte lessen worden alle onderdelen van het taalexamen getraind:
- basiswoordenschat
- luisteren en nazeggen
- vragen
- tegenstellingen
De woorden worden met illustraties verduidelijkt en zijn voorzien van geluid op cd. De methode bevat daarnaast een proefexamen, extra nazegoefeningen en een lijst van tegenstellingen en woordparen.
Op weg is toegankelijk voor zowel laag- als hoogopgeleiden en is dankzij het geluid en de vele illustraties een grote hulp voor analfabeten. Het eindniveau van Op weg is: A1 min.
De lessen kunnen door de inburgeraar zelfstandig worden doorlopen. Ondersteuning door bijvoorbeeld de Nederlandse partner of een docent is aan te bevelen. Er staan verschillende vertalingen op internet: www.opwegnaarnederland.nl.
D raining voor de Toets Gesproken Nederlands!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jenny van der Toorn-Schutte
Uitgever
Uitgeverij Boom
ISBN
9789085064305
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2007
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
111

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken