Red de dolfijnen

dyslexie uitgave

Prijs € 21,00

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Patrick Lagrou

Paperback | November 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Red de dolfijnen!' is een spannend en meeslepend verhaal geworden, bijzonder beklijvend, vooral ook omdat het zich heel dicht bij de realiteit afspeelt. Het is het zesde deel binnen de Dolfijnenkind-serie. Een boek waarin de dolfijnen heel centraal staan en dat geen enkele lezer ongeroerd zal laten.Aan de andere kant van de wereld, in Japan, is een fotograaf getuige van een vreselijk schouwspel. De beelden die hij heeft gemaakt moeten koste wat het kost aan de rest van de wereld worden getoond. Maar dit wordt hem op allerlei manieren verhinderd, zodat hij uiteindelijk in zijn opdracht mislukt.Dolfijnenspecialist professor Jansen en zijn zoon Marijn moeten hem bij een nieuwe poging bijstaan. Maar ook voor hen wordt het geen makkelijke klus. Bovendien moeten ze ook nog het middel vinden om aan die afschuwelijke wandaden een einde te stellen. Elk gaat hierbij zijn eigen gang. Maar zullen ze uiteindelijk in hun opzet slagen?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Patrick Lagrou
Uitgever
Dyslexion
ISBN
9789463240833
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2016
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
238

Beschrijving

'Red de dolfijnen!' is een spannend en meeslepend verhaal geworden, bijzonder beklijvend, vooral ook omdat het zich heel dicht bij de realiteit afspeelt. Het is het zesde deel binnen de Dolfijnenkind-serie. Een boek waarin de dolfijnen heel centraal staan en dat geen enkele lezer ongeroerd zal laten.

Aan de andere kant van de wereld, in Japan, is een fotograaf getuige van een vreselijk schouwspel. De beelden die hij heeft gemaakt moeten koste wat het kost aan de rest van de wereld worden getoond. Maar dit wordt hem op allerlei manieren verhinderd, zodat hij uiteindelijk in zijn opdracht mislukt.
Dolfijnenspecialist professor Jansen en zijn zoon Marijn moeten hem bij een nieuwe poging bijstaan. Maar ook voor hen wordt het geen makkelijke klus. Bovendien moeten ze ook nog het middel vinden om aan die afschuwelijke wandaden een einde te stellen. Elk gaat hierbij zijn eigen gang. Maar zullen ze uiteindelijk in hun opzet slagen?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Patrick Lagrou
Uitgever
Dyslexion
ISBN
9789463240833
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2016
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
238

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken