Stad van zwaarden

Prijs € 19,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Mary Hoffman

Hardback | Januari 2013 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 4 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Laura voelt zich verschrikkelijk ongelukkig, wat zich uit in zelfmutilatie. Maar er gloort hoop aan de horizon: Laura is een Stravagante, ze kan door tijd en ruimte reizen. Wanneer ze haar talisman vindt - een kleine, zilveren dolk -, reist ze naar het zestiende-eeuwse Fortezza, Stad van Zwaarden. Daar ontmoet ze haar Stravagante, een smid. Maar Laura ontmoet ook de charmante en aantrekkelijke Ludo en ze valt voor hem. Hun liefde wordt op de proef gesteld als Ludo aanspraak maakt op de kroon van Fortezza. Wanneer Laura meevecht aan de kant van de Stravaganti, staan ze lijnrecht tegenover elkaar...Een opwindend verhaal vol fysieke en mentale gevechten, dat eindigt met een langverwachte bruiloft tussen twee geliefde personages.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Mary Hoffman
Uitgever
Van Goor
ISBN
9789000314607
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
368

Beschrijving

Laura voelt zich verschrikkelijk ongelukkig, wat zich uit in zelfmutilatie. Maar er gloort hoop aan de horizon: Laura is een Stravagante, ze kan door tijd en ruimte reizen. Wanneer ze haar talisman vindt - een kleine, zilveren dolk -, reist ze naar het zestiende-eeuwse Fortezza, Stad van Zwaarden. Daar ontmoet ze haar Stravagante, een smid. Maar Laura ontmoet ook de charmante en aantrekkelijke Ludo en ze valt voor hem. Hun liefde wordt op de proef gesteld als Ludo aanspraak maakt op de kroon van Fortezza. Wanneer Laura meevecht aan de kant van de Stravaganti, staan ze lijnrecht tegenover elkaar...
Een opwindend verhaal vol fysieke en mentale gevechten, dat eindigt met een langverwachte bruiloft tussen twee geliefde personages.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Mary Hoffman
Uitgever
Van Goor
ISBN
9789000314607
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
368

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken