Stravaganza 6 Stad van zwaarden

Prijs € 10,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Mary Hoffman

Paperback | Mei 2013 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 4 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Wie kent de Stravaganza-serie nu niet? De boeken waarin het reizen door tijd en ruimte - stravageren - heel gewoon is en intriges, avontuur, magie en spanning de boventoon voeren? Mary Hoffman weet altijd een perfecte balans te creëren tussen heden en verleden, realiteit en fantasie.In het slotakkoord van deze populaire serie zoekt de ongelukkige hoofdpersoon Laura een uitweg in zelfverminking. Maar er gloort hoop: ze vindt een talisman en stravageert daarmee naar het zestiende-eeuwse Talia.Daar, in de stad Fortezza, treft ze haar stravagante, een zwaardsmid. Ook ontmoet ze de fascinerende Ludo, die aanspraak maakt op de troon omdat hij een Di Chimici zou zijn. De stravaganti moeten het opnemen tegen deze oppermachtige familie, en Laura en Ludo komen lijnrecht tegenover elkaar te staan.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Mary Hoffman
Uitgever
Van Goor
ISBN
9789000314416
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
375

Beschrijving

Wie kent de Stravaganza-serie nu niet? De boeken waarin het reizen door tijd en ruimte - stravageren - heel gewoon is en intriges, avontuur, magie en spanning de boventoon voeren? Mary Hoffman weet altijd een perfecte balans te creëren tussen heden en verleden, realiteit en fantasie.
In het slotakkoord van deze populaire serie zoekt de ongelukkige hoofdpersoon Laura een uitweg in zelfverminking. Maar er gloort hoop: ze vindt een talisman en stravageert daarmee naar het zestiende-eeuwse Talia.

Daar, in de stad Fortezza, treft ze haar stravagante, een zwaardsmid. Ook ontmoet ze de fascinerende Ludo, die aanspraak maakt op de troon omdat hij een Di Chimici zou zijn. De stravaganti moeten het opnemen tegen deze oppermachtige familie, en Laura en Ludo komen lijnrecht tegenover elkaar te staan.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Mary Hoffman
Uitgever
Van Goor
ISBN
9789000314416
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
375

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken