Suzy D. 2 - Suzy D. baalt voor twee

Prijs € 15,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Karen Saunders

Hardback | September 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Lach jij om de blunders van Nikki in Dagboek van een muts, of het liefdesleven van 100% Coco van Niki Smit? Lees Suzy D. baalt voor twee, deel 2 in de supergrappige serie Suzy D. van Karen Saunders. Vervolg op Suzy D. in de puree.'Dit is urenlang de slappe lach.'- MEIDEN magazineSuzy gaat op vakantie met haar familie en beste vriendin Mirthe, en wel in een piepkleine caravan. Haar moeder heeft ook de dochter van een vriendin uitgenodigd, maar al snel is duidelijk dat Suzy en Isabella elkaar niet mogen. Tot overmaat van ramp regent het non-stop en probeert Isabella Mirthe in te pikken. Suzy heeft het helemaal gehad! Laat Mirthe haar nu zitten voor die verwende tuthola? Vriendje Danny is ook al geen steun; hij heeft het te druk om te bellen. Druk met wat? Of erger nog: met wie?'Suzy is je nieuwe BFF.' - MEIDEN magazine 'Bomvol momenten waarop je keihard moet lachen. Ik vond Suzy geweldig!' - Books4Teens.co.uk

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Karen Saunders
Uitgever
de Fontein Jeugd
ISBN
9789026138973
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304

Beschrijving

Lach jij om de blunders van Nikki in Dagboek van een muts, of het liefdesleven van 100% Coco van Niki Smit? Lees Suzy D. baalt voor twee, deel 2 in de supergrappige serie Suzy D. van Karen Saunders. Vervolg op Suzy D. in de puree.

'Dit is urenlang de slappe lach.'- MEIDEN magazine

Suzy gaat op vakantie met haar familie en beste vriendin Mirthe, en wel in een piepkleine caravan. Haar moeder heeft ook de dochter van een vriendin uitgenodigd, maar al snel is duidelijk dat Suzy en Isabella elkaar niet mogen. Tot overmaat van ramp regent het non-stop en probeert Isabella Mirthe in te pikken. Suzy heeft het helemaal gehad! Laat Mirthe haar nu zitten voor die verwende tuthola? Vriendje Danny is ook al geen steun; hij heeft het te druk om te bellen. Druk met wat? Of erger nog: met wie?

'Suzy is je nieuwe BFF.' - MEIDEN magazine

'Bomvol momenten waarop je keihard moet lachen. Ik vond Suzy geweldig!' - Books4Teens.co.uk

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Karen Saunders
Uitgever
de Fontein Jeugd
ISBN
9789026138973
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken