Victoria Dolfijnenboek Deel 10

Prijs € 19,95

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Ook beschikbaar als:

Patrick Lagrou

Hardback | Augustus 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Marijn en Talitha zijn samen met hun kleine dochter Victoria en de chimpansee Chouchou op Haïti aangekomen. Marijn zal er voor het eerst kennismaken met de familie van Talitha. Die leeft in een omgeving waar sinds een jaar een beloftevol project van start is gegaan. Maar wanneer ze het dorp eindelijk bereiken, blijkt er daar iets vreemds te zijn gebeurd. De hele streek is verlaten. De velden verwoest. Al de mensen die Talitha zo goed kende, zijn spoorloos verdwenen. De weinige buren die ze ontmoeten, leven in doodsangst. Geen van hen is tot praten bereid. Dan valt de nacht en overal op de heuvels weerklinken de trommen. Hebben voodootovenaars en zombies de hele streek dan toch weer in hun greep gekregen?Het nieuwe en tiende deel in de succesvolle Dolfijnenkindserie, die al 20 jaar lang populair is. De thematiek die Patrick Lagrou in dit spannende avonturenboek aankaart, is actueler dan ooit.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Patrick Lagrou
Uitgever
Clavis Uitgeverij
ISBN
9789044817959
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Marijn en Talitha zijn samen met hun kleine dochter Victoria en de chimpansee Chouchou op Haïti aangekomen. Marijn zal er voor het eerst kennismaken met de familie van Talitha. Die leeft in een omgeving waar sinds een jaar een beloftevol project van start is gegaan. Maar wanneer ze het dorp eindelijk bereiken, blijkt er daar iets vreemds te zijn gebeurd. De hele streek is verlaten. De velden verwoest. Al de mensen die Talitha zo goed kende, zijn spoorloos verdwenen. De weinige buren die ze ontmoeten, leven in doodsangst. Geen van hen is tot praten bereid. Dan valt de nacht en overal op de heuvels weerklinken de trommen. Hebben voodootovenaars en zombies de hele streek dan toch weer in hun greep gekregen?

Het nieuwe en tiende deel in de succesvolle Dolfijnenkindserie, die al 20 jaar lang populair is. De thematiek die Patrick Lagrou in dit spannende avonturenboek aankaart, is actueler dan ooit.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Patrick Lagrou
Uitgever
Clavis Uitgeverij
ISBN
9789044817959
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken