Volbloed Een nieuwe ster

Prijs € 8,50

Uitverkocht

Joanna Campbell

Hardback | Mei 2006 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Op Townsend Acres draait alles om paarden. Op de uitgestrekte ranch worden volbloeden gefokt en getraind voor de grootste paardenrennen in het land. Nadat Amber Griffen met haar ouders is verhuisd, mag Samantha McLean helpen met de verzorging van Ambers merrie Wonder en haar veulen Pride, die op de ranch blijven. Het veulen van Wonder kan aan zijn training beginnen. Omdat Amber weinig tijd heeft, mag Samantha die op zich nemen. Al snel blijkt Wonder's Pride veelbelovend te zijn. Samantha wordt steeds enthousiaster en staat voor dag en dauw op om Pride te trainen. Helaas gaat het met de andere jonge paarden niet zo goed. Volgens de trainers zit er geen echte winnaar tussen. Daarom wil Brad, de arrogante zoon van de eigenaar van Townsend Acres, de training van Pride overnemen. Het veulen staat op hun ranch, en dus vindt hij dat hij daar het recht toe heeft. Samantha en Amber zijn het niet met hem eens, maar wat kunnen ze ertegen doen?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Joanna Campbell
Uitgever
Uitgeverij Kluitman Alkmaar B.V.
ISBN
9789020621730
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
156

Beschrijving

Op Townsend Acres draait alles om paarden. Op de uitgestrekte ranch worden volbloeden gefokt en getraind voor de grootste paardenrennen in het land. Nadat Amber Griffen met haar ouders is verhuisd, mag Samantha McLean helpen met de verzorging van Ambers merrie Wonder en haar veulen Pride, die op de ranch blijven.

Het veulen van Wonder kan aan zijn training beginnen. Omdat Amber weinig tijd heeft, mag Samantha die op zich nemen. Al snel blijkt Wonder's Pride veelbelovend te zijn. Samantha wordt steeds enthousiaster en staat voor dag en dauw op om Pride te trainen. Helaas gaat het met de andere jonge paarden niet zo goed. Volgens de trainers zit er geen echte winnaar tussen. Daarom wil Brad, de arrogante zoon van de eigenaar van Townsend Acres, de training van Pride overnemen. Het veulen staat op hun ranch, en dus vindt hij dat hij daar het recht toe heeft. Samantha en Amber zijn het niet met hem eens, maar wat kunnen ze ertegen doen?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Joanna Campbell
Uitgever
Uitgeverij Kluitman Alkmaar B.V.
ISBN
9789020621730
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
156

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken