Wereld word wakker

Prijs € 16,50

Uitverkocht

P. Stuitje, C. Ytsma

Paperback | Augustus 2006 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het informatie- communicatietijdperk waarin we leven biedt prachtige perspectieven. Er is onstuitbare groei en ontwikkeling op elk gebied. De evolutie is in enorme versnelling geraakt, wat gepaard gaat met onvoorstelbare mogelijkheden maar evenzeer met rampzalige ontsporingen. Het is dus de vraag waarin de razendsnelle stroom eindigt:CATASTROFE of ANASTROFE?Het wonder is dat ieder individu daar invloed op uitoefenen kan. Immers een mens die individueert, wordt-die-hij-is, heeft zijn bestemming bereikt en neemt zijn unieke plaats in binnen het grote geheel (holisme), hij is mede-schepper geworden. Daarmee beantwoordt het menselijk individu aan de bedoeling van zijn Schepper en werkt hij mee aan de bedoeling van God die IS in alles en allen om zich majestueus te manifesteren, zoals verwoord in het slot van het 'Onze Vader': "Want van U is het Koninkrijk en de Kracht en de Heerlijkheid tot in Eeuwigheid".Piet Stuitje en Carolien Ytsma

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
P. Stuitje, C. Ytsma
Uitgever
Gopher B.V.
ISBN
9789051792980
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2006
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
263

Beschrijving

Het informatie- communicatietijdperk waarin we leven biedt prachtige perspectieven. Er is onstuitbare groei en ontwikkeling op elk gebied. De evolutie is in enorme versnelling geraakt, wat gepaard gaat met onvoorstelbare mogelijkheden maar evenzeer met rampzalige ontsporingen. Het is dus de vraag waarin de razendsnelle stroom eindigt:
CATASTROFE of ANASTROFE?
Het wonder is dat ieder individu daar invloed op uitoefenen kan. Immers een mens die individueert, wordt-die-hij-is, heeft zijn bestemming bereikt en neemt zijn unieke plaats in binnen het grote geheel (holisme), hij is mede-schepper geworden. Daarmee beantwoordt het menselijk individu aan de bedoeling van zijn Schepper en werkt hij mee aan de bedoeling van God die IS in alles en allen om zich majestueus te manifesteren, zoals verwoord in het slot van het 'Onze Vader': "Want van U is het Koninkrijk en de Kracht en de Heerlijkheid tot in Eeuwigheid".
Piet Stuitje en Carolien Ytsma

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
P. Stuitje, C. Ytsma
Uitgever
Gopher B.V.
ISBN
9789051792980
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2006
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
263

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken