Woezel en Pip Beste Vriendjes deel 2

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Juli 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Woezel en Pip - Beste Vriendjes is deel 2 in de reeks van Woezel en Pip boekjes. Het boekje bevat 8 voorleesverhaaltjes van Guusje Nederhorst. De prachtige tekeningen zijn (net als bij het eerste deel) gemaakt door Louise Geesink en Wil Raymakers. Naast de acht voorleesverhaaltjes vindt u achter in het boekje een bijzondere voorlees cd, waarop Babette van Veen te horen is die alle verhalen voorleest. Guusje Nederhorst schreef in 2003 een groot aantal liedjes en verhalen voor jonge kinderen met de 2 hondjes Woezel en Pip in de hoofdrol. Guusje haalde haar inspiratie voor de verhaaltjes uit haar eigen belevingswereld en de liefde voor haar honden. Een deel van haar verhalen en een CD met door haar opgenomen liedjes is in 2005 uitgebracht via het eerste boekje “Woezel en Pip- in de Tovertuin”. Van dit boekje zijn inmiddels meer dan 135.000 exemplaren verkocht. Deel 2 is in november 2006 uitgekomen en hiervan zijn inmiddels meer dan 45.000 exemplaren verkocht. Een ongekend succes binnen het boekensegment. In september 2007 is het derde deel " Woezel en Pip- Op vakantie" verschenen. Evenals bij deel 1, is dit boekje uitgegeven met een zeer bijzondere muziek CD met 12 nieuwe kindersongs, die zijn ingezongen door Nederlands bekendste artiesten als Marco Borsato, Willeke Alberti, Rob de Nijs, Katja Schuurman, Wendy van Dijk, Babette van Veen, Herman van Veen, Chantal Janzen, Edwin Rutten, de Woezels en Dinand Woesthoff. Ook is Guusje Nederhorst zelf te horen op deze CD. de opbrengst van dit boekje komt volledig ten goede aan de Guusje Nedehrorst Foundation. Van deel 3 zijn in ruim 7 maanden tijd meer dan 50.000 exemplaren verkocht.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
dromenjager bv
ISBN
8717472330024
Bindwijze
Publicatiedatum
Juli 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Onbekend

Beschrijving

Woezel en Pip - Beste Vriendjes is deel 2 in de reeks van Woezel en Pip boekjes.

Het boekje bevat 8 voorleesverhaaltjes van Guusje Nederhorst. De prachtige tekeningen zijn (net als bij het eerste deel) gemaakt door Louise Geesink en Wil Raymakers.

Naast de acht voorleesverhaaltjes vindt u achter in het boekje een bijzondere voorlees cd, waarop Babette van Veen te horen is die alle verhalen voorleest.

Guusje Nederhorst schreef in 2003 een groot aantal liedjes en verhalen voor jonge kinderen met de 2 hondjes Woezel en Pip in de hoofdrol. Guusje haalde haar inspiratie voor de verhaaltjes uit haar eigen belevingswereld en de liefde voor haar honden. Een deel van haar verhalen en een CD met door haar opgenomen liedjes is in 2005 uitgebracht via het eerste boekje “Woezel en Pip- in de Tovertuin”. Van dit boekje zijn inmiddels meer dan 135.000 exemplaren verkocht.
Deel 2 is in november 2006 uitgekomen en hiervan zijn inmiddels meer dan 45.000 exemplaren verkocht. Een ongekend succes binnen het boekensegment.

In september 2007 is het derde deel " Woezel en Pip- Op vakantie" verschenen. Evenals bij deel 1, is dit boekje uitgegeven met een zeer bijzondere muziek CD met 12 nieuwe kindersongs, die zijn ingezongen door Nederlands bekendste artiesten als Marco Borsato, Willeke Alberti, Rob de Nijs, Katja Schuurman, Wendy van Dijk, Babette van Veen, Herman van Veen, Chantal Janzen, Edwin Rutten, de Woezels en Dinand Woesthoff. Ook is Guusje Nederhorst zelf te horen op deze CD. de opbrengst van dit boekje komt volledig ten goede aan de Guusje Nedehrorst Foundation. Van deel 3 zijn in ruim 7 maanden tijd meer dan 50.000 exemplaren verkocht.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
dromenjager bv
ISBN
8717472330024
Bindwijze
Publicatiedatum
Juli 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Onbekend

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken