Prijs | € 35,00 |
Uitverkocht
Hardback | Maart 2012 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Specificaties
- Uitgever
- Van Dishoeck
- ISBN
- 9789077330258
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Maart 2012
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 272
Beschrijving
Toscane is de geboortegrond van de Italiaanse keuken zoals we die heden ten dagen kennen. De streek is over de hele wereld beroemd om zijn eenvoudige en heerlijke eten.
De Zilveren Lepel Toscane bevat zowel authentieke regionale recepten als lokale tradities, producenten, klassieke wijnen en speciaalzaakjes. Het boek bestrijkt het gebied van de bergen van Massa-Carrara in het noorden tot de bosrijke omgeving van Grosseto in het zuiden. Ook de steden Florence en Siena komen aan bod. De overzichtelijke recepten zijn een selectie van de makers van de Italiaanse kookbijbel De Zilveren Lepel. Ze nemen je op een culinaire reis door de populairste regio van Italië, waarvan het water je in de mond loopt.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Uitgever
- Van Dishoeck
- ISBN
- 9789077330258
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Maart 2012
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 272