100 % Anna

Prijs € 14,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Niki Smit

Hardback | November 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Anna, of eigenlijk Anna-Claire Alexia van Aspen, is 100% verliefd op Jamie. Haar moeder shopt zich suf bij Chanel en Louis Vuitton. Annas zus wil niets liever dan rijk en beroemd worden. Maar Anna zelf moet niks hebben van het glamourleventje van haar familie. Terwijl haar ouders denken dat Anna lid is van een chique hockeyclub, zit ze stiekem op voetbal. Annas voetbalvriendinnen Chanella en Naomi weten niet dat Anna steenrijk is en ook haar grote liefde op het voetbalveld, Jamie, heeft geen idee Sterker nog, ze maken vaak grappen over de verwende hockeymeisjes. Maar dan staat Anna als Rich Girl op de cover van het tijdschrift Beau Monde! Zullen haar vriendinnen haar geheim ontdekken? En wat zal Jamie zeggen als hij ontdekt dat ze een Rich Girl is?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Niki Smit
Uitgever
De Fontein
ISBN
9789026123184
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Beschrijving

Anna, of eigenlijk Anna-Claire Alexia van Aspen, is 100% verliefd op Jamie. Haar moeder shopt zich suf bij Chanel en Louis Vuitton. Annas zus wil niets liever dan rijk en beroemd worden. Maar Anna zelf moet niks hebben van het glamourleventje van haar familie. Terwijl haar ouders denken dat Anna lid is van een chique hockeyclub, zit ze stiekem op voetbal.

Annas voetbalvriendinnen Chanella en Naomi weten niet dat Anna steenrijk is en ook haar grote liefde op het voetbalveld, Jamie, heeft geen idee Sterker nog, ze maken vaak grappen over de verwende hockeymeisjes. Maar dan staat Anna als Rich Girl op de cover van het tijdschrift Beau Monde! Zullen haar vriendinnen haar geheim ontdekken? En wat zal Jamie zeggen als hij ontdekt dat ze een Rich Girl is?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Niki Smit
Uitgever
De Fontein
ISBN
9789026123184
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken