Help, mijn broer is voor altijd

Prijs € 13,95

Uitverkocht

Fabien van Kempen

Hardback | Mei 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Van wie hou je het meest? Dinos komt bij Vicky wonen. De ouders van Vicky vangen wel vaker een kind uit een probleemgezin op, maar deze keer is het anders. In plaats van een paar weken of maanden blijft Dinos heel lang. Dat zint Vicky niets. Wat moet je met een pleegbroer die zijn mond zelden opentrekt en altijd de snoeppot leeg snaait? Dan komt Vicky er ook nog achter dat haar beste vriendin Tessa verliefd op Dinos is. Echt verschrikkelijk irritant! Daarom besluit Vicky om Dinos te ontmaskeren als meest oninteressante jongen op aarde. De gevolgen zijn niet te overzien. Je kunt van veel dingen houden, van dieren, je vrienden, je ouders en ook je pleegbroer, maar wat als je ineens moet kiezen wat het belangrijkste is? In de serie spelen steeds meiden de hoofdrol die opgroeien in een gezin dat net even anders is dan gemiddeld. Daardoor maken ze de meest gekke en spannende dingen mee..

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Fabien van Kempen
Uitgever
Clavis Uitgeverij
ISBN
9789044815146
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
103

Beschrijving

Van wie hou je het meest? Dinos komt bij Vicky wonen. De ouders van Vicky vangen wel vaker een kind uit een probleemgezin op, maar deze keer is het anders. In plaats van een paar weken of maanden blijft Dinos heel lang. Dat zint Vicky niets. Wat moet je met een pleegbroer die zijn mond zelden opentrekt en altijd de snoeppot leeg snaait? Dan komt Vicky er ook nog achter dat haar beste vriendin Tessa verliefd op Dinos is. Echt verschrikkelijk irritant! Daarom besluit Vicky om Dinos te ontmaskeren als meest oninteressante jongen op aarde. De gevolgen zijn niet te overzien. Je kunt van veel dingen houden, van dieren, je vrienden, je ouders en ook je pleegbroer, maar wat als je ineens moet kiezen wat het belangrijkste is?
In de serie spelen steeds meiden de hoofdrol die opgroeien in een gezin dat net even anders is dan gemiddeld. Daardoor maken ze de meest gekke en spannende dingen mee..

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Fabien van Kempen
Uitgever
Clavis Uitgeverij
ISBN
9789044815146
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
103

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken