De gouden wissel

Prijs € 4,50

Uitverkocht

Rob Visser

Hardback | November 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Zodra het voetbalveld in zicht kwam, was hij school, zijn slechte cijfers, de toets waar hij nog niets voor geleerd had en al het gedoe van thuis totaal vergeten. Dit was zijn wereld, hier leefde hij voor. Mike is een van de beste spelers van zijn voetbalclub ZVV. Hij maakt zelfs kans om geselecteerd te worden voor de jeugdopleiding van FC Utrecht. Daarvoor moet hij wel eerst een selectiewedstrijd spelen. Maar op school gaat het niet goed met Mike en zijn vader dreigt dat hij van voetbal af moet. Na een enorme ruzie over zijn schoolresultaten loopt Mike weg van huis en gaat bij zijn opa logeren. Wanneer op de grote dag van de wedstrijd er iets met zijn opa gebeurt, kan Mike niet meer op tijd in het stadion zijn. Zal hij de wedstrijd missen? Rob Visser is vader van vier zonen en heeft meerdere jeugdboeken op zijn naam staan.  

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rob Visser
Uitgever
Vuurbaak B.V., Uitgeverij De
ISBN
9789055604470
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
134

Beschrijving

Zodra het voetbalveld in zicht kwam, was hij school, zijn slechte cijfers, de toets waar hij nog niets voor geleerd had en al het gedoe van thuis totaal vergeten. Dit was zijn wereld, hier leefde hij voor.

Mike is een van de beste spelers van zijn voetbalclub ZVV. Hij maakt zelfs kans om geselecteerd te worden voor de jeugdopleiding van FC Utrecht. Daarvoor moet hij wel eerst een selectiewedstrijd spelen.

Maar op school gaat het niet goed met Mike en zijn vader dreigt dat hij van voetbal af moet. Na een enorme ruzie over zijn schoolresultaten loopt Mike weg van huis en gaat bij zijn opa logeren. Wanneer op de grote dag van de wedstrijd er iets met zijn opa gebeurt, kan Mike niet meer op tijd in het stadion zijn. Zal hij de wedstrijd missen?

Rob Visser is vader van vier zonen en heeft meerdere jeugdboeken op zijn naam staan.
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rob Visser
Uitgever
Vuurbaak B.V., Uitgeverij De
ISBN
9789055604470
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
134

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken